сряда, 15 февруари 2012 г.

Качването в 280 от първия път да се брои вместо произволен невзет изпит






Да се дава шанс по веднъж на семестър скъсаните на произволна дисциплина студенти да заменят слабата оценка с такава от полагане на алтернативен изпит, предложиха редица студентски организации в първата си конструктивна проява от 97-а насам.



"Качването в автобус 280 е приключение през целия ден, а умението да се качиш от раз, без да чакаш да се съберат 2-3 наведнъж, си е умение, което не трябва да остане неоценено. Нека всеки семестър имаме право да заменим дисциплина, по която сме скъсани, с полагане на изпит по качване в 280! При успех - да не ходим на поправки и ликвидации." - обявиха доводите си студенти, докато ядяха мръсен сняг, за да спестят пари от фрикасе.



Както е известно, студентите в София прекарват 70% от следването си именно в очакване и возене в 280, където развиват способности за анаеробно дишане, откачане на стави с цел компактност, както и умение да говорят български език с 44 различни акцента.



Експерти обявиха, че предложението на студентите далеч не е без основа, но то по-скоро ще замени задължителните часове по спорт, тъй като така или иначе материалната база на ВУЗ-овете предразполага към импровизиране на нови спортове. Също така спортовете водели до задъхване, а мнозина са избрали академичната дейност, за да работят на бюро и да са щастливо дебели и богати, иначе са щели да станат футболисти и да мечтаят животът им да е чалга и просо.



В същото време бе разгледана възможността ректорите на университетите да бъдат обявявани за ректуми, ако повече приличат на такива, отколкото на академични професионалисти.Само един коментар когато си говорихме с Валката. Вика ми, че сигурно трябва да си сложиш маска или противогаз. Отвръщам му, че и това не помага докато гъза ти стои все още отзад. А много болести могат да влязат именно отзад... :ДДДДД

via. Вальо(фр) via. НЕ!НОВИНИ

АНКЕТА

Защо 280 е 280?

 Толкова хора се побират на колелото в средата на автобуса.
 Толкова болести водят началото си от там.
 Толкова автобуси са необходими, за да се облекчи пътникопотока по линията.
 Толкова ще е средната заплата на студентите, след като завършат, така че да свикват.
 Толкова е средното разстояние до дома на жителите на Студентски град.


Няма коментари:

Публикуване на коментар