четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Нова Amnesia с тъпо заглавие :D


Ако не сте разбрали още, ще има още една част от поредицата Amnesia с заглавие Amnesia: A Machine For Pigs. Което означава добри новини за почитателите на страшни, стряскащи игри (като мен). Според това което разбрах то някои информативни сайтове играта няма да бъде продължение на историята на Amnesia и няма да бъдат същите герои. Вместо това Amnesia: A Machine For Pigs ще бъде базирана в същата алтернативна история и обстановка както предишната част на играта Amnesia: The Dark Descent. Играта се разправя за някакъв човек който го преследват мрачни видения (това е всичко което знам понеже не съм я играл). Производителите на играта се надяват да я пуснат за компютър преди Хелолуин тази година (пичовете с XBOX и PS3 пасти да ядат :P).

Сега бихте ме питали защо заглавието да е тъпо, ами не мисля че заглавие като "Машина за Прасета" е страшно и мрачно. Дори бих казал че е забавно. А за тези които си нямат на представа за какво говоря, ето едно клипче от Amnesia: The Dark Descent за тези които не ги е страх:


 Това беше всичко за  Amnesia, благодаря за отделеното време. Ако търсите още информация цъкнете тук: http://www.joystiq.com/2012/02/22/amnesia-a-machine-for-pigs/



Няма коментари:

Публикуване на коментар