сряда, 22 февруари 2012 г.

Ще има нов Call of Duty: Black Ops 2!!!

До колко обаче тази новина е вярна, нямам представа. От това което разбрах в френския Amazon се е появила страница на играта в техния "marketplace" с заглавие Call of Duty : Black Ops 2 (снимка 1 и 2), но следователно Activision (производителите на играта) веднага се свързали с тях и страницата била премахната по тяхно нареждане, така съобщава един френски сайт за игри GameBlog (за тези от вас които знаят френски ето и линк: http://www.gameblog.fr/news/27494-call-of-duty-black-ops-2-confirme-par-amazon ). Изглежда това е тайна която Activision все оше не иска да бъде разкрита. Дали това води до доказателство за съществуването на BlackOps2? Това не мога да кажа със сигурност но имайте предвид че Activision потвърди че ще има още една Call of Duty на пазарите тази година. Ето и една снимка:

снимка 1

Ето и още една снимка като доказателство от Google:

снимка 2

Същите снимки може да видите в френския блог.

От това което видях в коментарите на някои други информативни сайтове, хората не са много развълнувани. Може би защото CoD: BlackOps не беше кой знае колко яка игра. От всичките ми приятели които са я играли никой не каза нещо добро, дори някои ме съветваха да не я играя. Но разбира се играта още не е излязла и дори не се знае дали ще излиза, и не бих искал да развалям мнението на хората. Играта сигурно ще е супер (ако излезе). Това е всичко което знам, благодаря за отделеното време ;D.

За още информация, ето сайт: http://www.insidegamingdaily.com/2012/02/17/black-ops-2-listed-by-amazon-blog-blacklisted-for-reporting-it/

Няма коментари:

Публикуване на коментар