сряда, 22 февруари 2012 г.

Nexuiz!

Първо ще започна с обяснението какво е Nexuiz.
Nexuiz е First Person Shooter (FPS), подобие (или копие) на Quake и Unreal Tournament. Играта има доста динамичен gameplay и е готина. А сега новината:

Целта на този пост е да кажа че обявиха "release date" на подобрената част на играта, а той е 2/29/2012 което означава че този месец ще имаме нова игра на която да се пуцаме. Играта ще излезе за PS3, XBOX 360 и PC, също така ще има 100 нови "Mutators" които служат като добавки към gameplay-а на играта (за пример ниска гравитация или джет пакове). Играта ще бъде захранвана от CryENGINE 3 което означава още по яка графика. Ето няколко снимки:


Ето и едно клипче:


А сега следват лошите новини, а те са че играта трябва да се купи за да се играе. Някои от вас биха казали "защо това да е лоша новина", ами лоша новина е защото първата част е безплатна и е доста готина. Първата част е създадена от Lee Vermeulen и Forest ‘LordHavoc’ Hale. Целта на проекта бил да направят игра с "high quality first person shooter" която да върви на всички платоформи: Windows, Mac и Linux. Първата версия излиза през 2005. През 2010 Forest ‘LordHavoc’ Hale отива да бачка с Illfonic за правенето на подобрена версия на играта. Разбира се няма нищо лошо в това  Forest ‘LordHavoc’ Hale да изкара някой лев от играта.

За тези които още харесват старата Nexuiz или още не са я пробвали можете да я свалите ето тук: http://www.alientrap.org/games/nexuiz

Няма коментари:

Публикуване на коментар